Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın kesifı sertya kapanmasını sağlamaktır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz çok uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın ve ivedi vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söyleyiş edilen bu cenah temelı modellerde normal kapı koluna müşabih. 

Görmüş olacaksınız ki bu aşama faziletli nitelikli yangın baplarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir keyfiyet çabucak insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya doğru açılmaktadır.

yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda rapor tamlanan noktalarda makul süre ısı ve şule intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Özellikle alıngan ve ömre bedel materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı nasıl hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın bapları metodik hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak bâtınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın sadık bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağ bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının denetleme edilmesini içerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

FEZA Dizge Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı teselsül otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olabilir.

Report this wiki page